Vrijwel alle workflow-processen zijn bij Printforce volledig geautomatiseerd. Hiervoor werkt Printforce nauw samen met diverse strategische partners.

Orders en content upload komen digitaal bij ons 24/7 binnen, waarna een automatische validatie van deze orders of content plaatsvindt via onze workflow.

Het kan een nieuwe order betreffen, maar het kan ook een herhalingsorder zijn van een titel die reeds in ons uitgebreide digitale boekenmagazijn is opgenomen. Er vinden dus geen manuele handelingen, waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

Na validatie wordt uw order automatisch in productie genomen, volgens de afgesproken en door u aangegeven levertijd. Het sealen, adresseren, sorteren en aanlevering voor postverzending via bijvoorbeeld PostNL of UPS is integraal onderdeel van het geautomatiseerde productieproces. Na aflevering van uw order wordt automatisch de factuur gegenereerd en vindt de eindrapportage plaats van het gehele orderproces.

Binnen Printforce is dus echt sprake van een geautomatiseerde en geïntegreerde aanpak van het gehele order-to-cash proces.

iPDS workflow diagram II