Het was spannend donderdag avond bij RTL Late Night, wie wint de Gouden Strop, de prijs voor het Nederlandse spannende boek. Felix Weber werd winnaar met zijn boek Tot Stof en kreeg van Humberto Tan alle aandacht die het boek verdiende. De uitgever en CB wisten dat dit extra bestellingen met zich mee zou brengen.

Dus werd via Short Print Run dezelfde nacht een extra oplage van 1000 exemplaren bij Printforce in Alphen aan den Rijn geprint en vrijdagochtend heel vroeg geleverd en ingeslagen bij CB. Direct beschikbaar voor boekverkoper en consument. De eerste bestellingen zijn vannacht ook al geplaatst.

Hubert de Koning van Printforce ‘Via Short Print Run kunnen we binnen 24 uur minstens 1000 exemplaren produceren bij Printforce en op voorraad hebben bij CB. In dit uitzonderlijke geval hebben we het binnen 8 uur gedaan. De printbestanden waren al in ons bezit dus we konden snel schakelen.’

‘Felicitaties voor Felix Weber en zijn uitgeverij Meulenhoff Boekerij. Het is heel gaaf als je een klant zo kunt helpen en het gemak van Short Print Run kunt laten zien. En natuurlijk een compliment voor alle collega’s die dit vannacht mogelijk hebben gemaakt.’

Op de foto het boek vannacht in productie.

vanacht in productie

Over Printforce
Printforce ondersteunt uitgevers bij het implementeren en uitvoeren van uitgeefprocessen met minimale voorraad. Hiertoe zet Printforce de modernste print- en bindtechnieken in, om in oplages van 1 tot 1000 exemplaren razendsnel boeken en tijdschriften te kunnen produceren en wereldwijd te kunnen uitleveren. Printforce is de afgelopen jaren sterk gegroeid en behoort inmiddels tot een van de grootste digitale printbedrijven van Europa. Een uniek Nederlands bedrijf, met een efficiënt en kwalitatief printerpark. Naast het leveren van kleur of zwart-wit softcover boeken, is Printforce specialist in harde band boeken, genaaide boeken en gehechte producten. Haar digitale boekenmagazijn garandeert optimale efficiency in voorraadbeheer, logistiek en productiekosten.