In de strijd om de Nationale Ondernemersprijs, de Nationale Business Succes Award, is Printforce uit Alphen aan den Rijn uitgeroepen tot winnaar in de branche “digitale print-oplossingen”.

Samen met 9 andere printbedrijven is Printforce afgelopen zomer genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. Na uitvoerig boekenonderzoek en een uitgebreid bedrijfsbezoek is Printforce door de vakjury uitgeroepen tot branchewinnaar 2016.

Citaat NBSA nominatierapport: “Op een toegankelijke, efficiënte manier is Printforce in staat om grote en kleine printvolumes snel en wereldwijd te leveren in zwart-wit en full colour, met harde band of soft cover vanaf oplage 1 tot 1000. ”

Komende maanden zal van alle branchewinnaars een korte reportage worden uitgezonden bij het programma ‘Succesvol Nederland’ op RTL7. Naar aanleiding hiervan kiest het Nederlandse publiek via een SMS-actie 5 finalisten. Nog eens 5 finalisten worden gekozen door een vakjury. Van deze 10 finalisten bepaalt de vakjury uiteindelijk wie de winnaar wordt van de Nationale Business Succes Award.

De reportage over Printforce wordt naar verwachting uitgezonden op zondag 18 september. De herhaling zal te zien zijn op zondag 25 september.
Voor meer informatie: Rombout Eikelenboom, 06 1091 6789

Printforce is een van de grootste digitale printbedrijven in Europa en specialist in het produceren van hardcover en softcover boeken en tijdschriften vanaf oplage 1. Iedere titel is altijd leverbaar zonder dat er fysieke voorraad en voorraadrisico voor  uitgevers hoeft te zijn.