WPG Unlimited heeft een nieuw online platform gelanceerd dat samenstelling van bijzondere, persoonlijke boeken in combinatie met hun eigen uitgeeflabels mogelijk maakt.

WPG Unlimited heeft een nieuw online platform gelanceerd dat samenstelling van bijzondere, persoonlijke boeken in combinatie met hun eigen uitgeeflabels mogelijk maakt. Met de lancering van www.happinezgeluksboek.nl deze week, is de eerste stap gezet. Psychologie Magazine volgt na de zomer met het ‘Boek van je Leven’.

Omdat ieder boek uniek is en men de hoogst mogelijk kwaliteit producten nastreeft, is gekozen voor samenwerking met Printforce. De te maken producten zijn via het platform zowel in tijdschrift als hardcover variant te bestellen in elke gewenste oplage.
Printforce is een van de grootste digitale printbedrijven in Europa en specialist in het produceren van hardcover en softcover boeken en tijdschriften in altijd de juiste oplage. Dus vanaf oplage 1. Op die wijze is de titel altijd leverbaar zonder dat er fysieke voorraad hoeft te zijn. Uitgevers hoeven dus geen voorraadrisico meer te lopen