Via vernieuwde productielijnen, papiersoorten en een nieuw geplaatste PUR bindstraat, biedt Printforce vanaf nu de mogelijkheid aan om zwaardere en dikkere papiersoorten

Via vernieuwde productielijnen, papiersoorten en een nieuw geplaatste PUR bindstraat, biedt Printforce vanaf nu de mogelijkheid aan om zwaardere en dikkere papiersoorten (boven de 120 gram/m2) in hardcover en softcover boeken te binden. Dit leidt tot een lager minimum aantal pagina’s voor hardcovers en een zeer sterke en robuuste bindkwaliteit.

De PUR verlijming is beschikbaar voor single-copy productie en kan daarom in een volledig geautomatiseerd orderproces worden toegepast. Hierdoor is het ook bij uitstek geschikt voor self-publishers die consumenten en auteurs online de mogelijkheden bieden om boeken te bestellen en te verkopen.

Printforce is een van de grootste digitale printbedrijven in Europa en specialist in het produceren van hardcover en softcover boeken en tijdschriften in altijd de juiste oplage. Dus vanaf oplage 1. Op die wijze is de titel altijd leverbaar zonder dat er fysieke voorraad hoeft te zijn. Uitgevers hoeven dus geen voorraadrisico meer te lopen.