Omdat het volume van on-demand geprinte producten voor de Duitstalige markt en daarmee het volume direct naar Duitse boekhandels sterk toeneemt, is Printforce een samenwerking gestart

Printforce start met dagelijkse belevering van alle Duitse boekhandels via Bücherwagen dienst

Omdat het volume van on-demand geprinte producten voor de Duitstalige markt en daarmee het volume direct naar Duitse boekhandels sterk toeneemt, is Printforce een samenwerking gestart met IBS en de Bücherwagendienst (van KNV, Libri, Hera en Umbreit).

Deze dienst haalt en brengt dagelijks alle pakketten bestemd voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse boekhandels en biedt daarmee internationale uitgevers een goedkope en razendsnelle levering aan vanuit Printforce (Alphen aan den Rijn) aan de Duitstalige consument.

Printforce is een van de grootste digitale printbedrijven in Europa en specialist in het produceren van hardcover en softcover boeken en tijdschriften in altijd de juiste oplage. Dus vanaf oplage 1. Op die wijze is de titel altijd leverbaar zonder dat er fysieke voorraad hoeft te zijn. Uitgevers hoeven dus geen voorraadrisico meer te lopen.